GRIMNER OCH HAVAMAL I LINKÖPING!

0

Grimner återvänder till Linköping lördag 29 april!

Med sig har dom inga mindre än Havamal!

Biljetter finns tillgängliga via Tickster. Säkra din idag! Klicka här för biljetter

Mer info finns och kommer i Facebook-event. Klicka här för att komma till Facebook-eventet

Hoppas vi ses där!

GRIMNER bildades in Motala 2008 och har under sina 15 år som band hunnit släppa fyra fullängdsalbum och flertalet EPs. Efter sitt hyllade album “Frost Mot Eld” tog karriären fart för bandet som under de senare åren har varit ute på flertalet svängar i Europa. I november 2022 släppte bandet ett nytt album “Urfader”. Med nysläppt material i bagaget kommer Grimner till Linköping för ett maxat liveset av nytt och gammalt!

HAVAMAL bildades 2016 i Stockholm med målet att skapa det symfoniska om än brutala och melodiska soundet som HAVAMAL kommit att bli känt för. Med rötterna och inspirationen i nordisk mytologi och vikingakultur släppte HAVAMAL debut-EP:n “Call of the North”, som fick överväldigande bra recensioner över hela världen. Även om HAVAMAL har jämförts med band som Amon Amarth, Kalmah, Children of Bodom, Brymir, med flera, är soundet unikt och lätt att känna igen.
I juni 2019 släppte HAVAMAL fullängdsalbumet “Tales from Yggdrasil” genom Art Gates Records, följt av kritikerrosade ”The Shadow Chapter” 2021. HAVAMAL har uppträtt över Sverige och Europa med stor framgång och etablerat sig som en stensäker liveakt som levererar mer än bara en musikalisk upplevelse utan en resa till de gamla gudarnas ära!
HAVAMAL har precis återvänt från en framgångsrik europaturné, och intar scenen i Linköping tillsammans med Grimner. Missa inte denna kväll!

Missa inte denna kväll! Säkra dina biljetter idag!

palatset klar