GRIMNER + EREB ALTOR I STOCKHOLM 18 MARS!

0

Grimner återvänder till Stockholm lördag 18 mars!

På denna mycket speciella kväll firar vi Grimners nysläppta album “Urfader”, och deras femtonårsjubileum. Dessutom tar deras basist David avsked från publiken och gör sin sista spelning med bandet innan Grimners nya basist Damien tar över på heltid. Bandet utlovar en väldigt exklusiv, omfattande och känslosam spelning!

Med sig har dom inga mindre än Ereb Altor!
Med nio fullängdare i bagaget sprider Ereb Altor skandinaviskt mörker med en fot i folkmusik och den andra i extremmetal. Deras senaste album “Vargtimman” släpptes i början av 2022 och fick väldigt bra mottagande av både fans och media.

Biljetter finns tillgängliga via Billetto. Säkra din idag! Klicka här för biljetter

Mer info finns och kommer i Facebook-event. Klicka här för att komma till Facebook-eventet

Hoppas vi ses där!

Hus7 klar